Bucurie și emoție 

Am primit ultimele instrucțiuni. Camașă albă și zâmbetul la mine, de care oricum nu mă dezlipesc. Nu v-am spus, mâine plec spre București, unde voi lua parte la două evenimente inedite din viața mea. Voi filma un videoclip alături de colegii mei din tabăra de fotografie din Dubai, organizată de Foto Union și Prestige Tours cu sprijinul celor de la Canon și Calif.

„Lumi parale” se numește piesa, pe care vi-o recomand cu multă caldură. Are tot ce trebuie, sound de calitate, versuri profunde, exact ca toate piesele compuse de Dan Byron. Abia aștept să fredonăm „Într-o paralelă lume, o umbrelă…” 

Cât despre cel de al doilea eveniment, pe care îl aștept cu nerăbdare încă de la întoarcerea din Dubai, nu pot să vă spun decât atât: emoție. Va fi o expoziție de fotografie cu cele mai reușite imaguni surprinse de noi, alese de Cristian Șuțu, cel de la care am învățat arta fotografiei pe pâine în ședințele de analiză foto la care participam cu mare interes, în fiecare seară a taberei. Dar închei acum, cu promisiunea că vă voi povesti tot când mă întorc. Am deja emoții…

expo TFB10 web

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s