#operatiuneatfb12

„Omul sfințește locul”. Da, am găsit locul, dar și oamenii, care se încadreaza perfect cu acest proverb. Am câteva ore de când am ajuns din tabara de fotografie organizată de Foto Union  în Crișan, Tulcea, la Pensiunea Doi Căpitani. Un loc pe care îl recomand cu drag, nu doar pentru că se află în inima deltei, ci pentru că transmite caldură, căldura din partea gazdelor, a stării pe care ți-o dă ciripitul și sporăvăielile rândunicilor care și-au făcut cuib în ștreașina pensiunii, a florilor de pe terase și din interiorul pensiunii. V-am spus de piscină?

Cât despre specialitățile culinare exclusiv din pește, am un singur cuvant de spus, savuroase. Și cum tabara era pentru fotografie, evident nu puteam rata răsăritul, așa că ne-am trezit la 04,00 dimineața  pentru a-l suprinde de pe canalele deltei. Chiar a meritat, în ciuda vântului și frigului.

IMG_6840IMG_6875

Evident a venit rândul apusului, iar pentru asta a trebuit să facem o plimbare pâna în Mila 23, localitate unde timpul pare să fi rămas în loc, unde oamenii au acea lumină specială în ochi, bucuroși de a ne împărtăși din lumea lor.

Multe din fotografiile  surprinse în această tabară, au fost facute cu camera profesională, grație prietenilor de la Canon, în ideea de a surprinde cât mai real, viața din Delta Dunării.

TFB12 este un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul MercedesCanon România și Pensiunea Doi Căpitani

Publicitate

Un gând despre „#operatiuneatfb12

  1. Pingback: Delta prin ochii unei femei - Doi căpitani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s